BEERSEL / GOOIK - Beloning voor medewerkers motocross

C21

BEERSEL / GOOIK - Beloning voor medewerkers motocross

Editiepajot_beersel_toekomst_1_foto_luys
Nick Triest werd in de bloemetjes gezet. - Foto's © Nand Sluys
 
Editiepajot_beersel_toekomst_2_foto_luys
Ook de vrouwen werden in de bloemetjes gezet. (Foto © Nand Sluys)
 
Editiepajot_beersel_toekomst_3_foto_luys
Speciale woorden van lof voor vader en zoon Robyn. (Foto © Nand Sluys)
 

AMC De Toekomst Dworp beloonde zijn trouwe medewerkers aan de jaarlijkse motorcross in Kester. Volgens burgemeester Doomst moet de cross op de Kesterheide kunnen rekenen op verworven rechten om er te kunnen blijven.

Voorzitter René Deboeck bedankte al de vrijwilligers die het evenement, dat toch een hele organisatie vergt, voor hun inzet.
 
René Deboeck: “De sfeer in onze club is uitzonderkijk. Steeds kan ik op hen rekenen. Het is een wonder dat wij op een paar dagen daar alles op de Kesterheide moeten in orde brengen en nadien ook alles moeten herstellen in de oorspronkelijke staat. Ook de concurrentie van andere organisaties, begrijpen niet dat wij dat alles zo piekfijn kunnen verwezenlijken”.
 
Vader en zoon Robyn werden geprezen voor het uitzonderlijke werk dat zij presteerden om alles van elektriciteit te voorzien. In al die jaren was er nooit een elektriciteitspanne.
 
Burgemeester Casaer en schepen Deknopper (Sport) wilden eveneens de jonge kampioenen huldigen. Zo werd een geschenk overhandigd aan Nick Triest uit Liedekerke. Deze jonge crosser startte in 2000 op 10-jarige leeftijd en werd aanstonds Belgisch kampioen. In 2007 stapte hij over naar de hoogste categorie en sloot zich aan bij AMC De Toekomst. In 2008 en 2009 won hij de beker van de Toekomst voor rijders jonger dan 21 jaar en werd hiervoor nu gevierd.
 
Burgemeester Doomst van Gooik kreeg een warm applaus toen hij ook het woord nam. De problemen rond het circuit van Kester dienen volgens Doomst opgelost te worden. Hij vindt dat een cross die al 50 jaar bestaat mag rekenen op verworven rechten en hoopt dat er een oplossing komt zodat men zeker telkenjare de cross kan organiseren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2010
Nand Sluys
Nand Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief