GOOIK - Ga mee op verrassingsreis met Norbert

C21

GOOIK - Ga mee op verrassingsreis met Norbert

Editiepajot_gooik_norbert_niels_foto_marc_colpaert
Norbert Niels. - Foto © Marc Colpaert
 

Norbert Niels (61) uit Gooik organiseert dit jaar op 29 november al voor de vijfde keer een verrassingsreis voor Pajotse senioren.

Enkele jaren geleden rijpte bij Norbert Niels het idee om eens een verrassingsreis te organiseren voor de senioren. “ Ik sprak er over met enkele mensen en die waren dadelijk te vinden voor het idee. Ook de mensen van het busbedrijf Willy Bellen(waar Norbert vaste chauffeur is) waren dadelijk laaiend enthousiast”, vertelde Norbert.
“ Het concept is dan ook zeer duidelijk. Niemand, behalve ikzelf en Willy Bellen, weet waar we op 29 november naartoe gaan. Twee jaar geleden was dit een rondrit door Brussel, vele senioren spreken er nog steeds over”, aldus Niels. Wat het dit jaar gaat worden is en blijft een goed bewaard geheim. “Soms zijn er wel mensen die mij vragen, als ik niet weet waar we naartoe gaan, dan ga ik niet mee. Maar zo werkt het natuurlijk niet, want als ik het aan één persoon vertel, dan weet straks iedereen het en is het natuurlijk geen verrassingsreis meer.
Wie dus op Maandag 29 november eens een dagje wilt genieten van verschillende verrassingen, moet zeker contact opnemen met Norbert Niels op het nummer 02/532.58.07.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2010
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 08 dec 2023
Marc Colpaert | 06 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief