GOOIK – Eindejaarsactie GER

C21

GOOIK – Eindejaarsactie GER

Eindejaarsazctie_2
'Feestend uit 2010 en al scorend naar 2011’- De deelnemende handelaars. - Repro's © Deschuyffeleer
 
Eindejaarsactie_1
Een volle spaarkaart met 50 zegels geeft recht op 2 placemats en voor twee volle spaarkaarten is er een lederen voetbal met de handtekening van Boskamp weggelegd.
 

Ook dit jaar organiseert de Gooikse Economische Raad (GER) van voorzitter Julien Selck een eindejaarsactie onder de handelaars en de zelfstandigen in de fusiegemeente.

Met ‘Feestend uit 2010 en al scorend naar 2011’ wil de raad de plaatselijke economie een duwtje in de rug geven en alle zelfstandigen en handelaars in harmonie brengen”, zegt de voorzitter.
 
De actie loopt van 1 december tot en met 9 januari. Per aankoopschijf van 5 euro leveren de deelnemende zaken 1 zegel af. Een volle spaarkaart met 50 zegels geeft recht op 2 placemats en voor twee volle spaarkaarten is er een lederen voetbal met de handtekening van voetbalicoon Johan Boskamp weggelegd.
 
De GER heeft inmiddels ook haar zomerse bloemenactie afgesloten. In totaal kwamen er 37 winnaars verdeeld over de 4 categorieën uit de bus. Zij worden persoonlijk uitgenodigd voor het afhalen van hun prijs.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief