TERNAT / GOOIK - Ongewoon huwelijksaanzoek in manege Keyenberg

C21

TERNAT / GOOIK - Ongewoon huwelijksaanzoek in manege Keyenberg

Editiepajot_wambeek_speciaal_huwelijk_foto_jean-pierre_schoukens
Foto's © Jean-Pierre Schoukens
 
Editiepajot_wambeek_speciaal_huwelijk_foto_jean-pierre_schoukens__1_
Foto's © Jean-Pierre Schoukens
 

Huwelijksaanzoeken gebeuren meestal in intieme sfeer. Melissa Vanhassel uit Gooik tapte uit een ander vaatje. Zij vroeg Pieter Wynant ten huwelijk tijdens het paardenconcours in de manege Keyenberg in Wambeek.

Schoonvader Luc Vanhassel, de hele familie en uitgebreide vriendenkring werd in het “complot” betrokken. Melissa, verkleed als engel en bijgestaan door nog twee andere engeltjes (de zusjes Jacobs), wachtte geduldig af tot Pieter na zijn tweede doortocht plots bij de jury werd geroepen. Aan zijn gelaatsuitdrukking kon je onmiddellijk aflezen dat hij zich afvroeg: “Wat heb ik nu fout gedaan?” De uitleg van de jury maakte bovendien niet veel duidelijk. Ondertussen was Melissa en haar uitgebreid gevolg op kousenvoeten tot in het midden van het parcours te gestapt en daar werd een groot spandoek ontvouwd met de duidelijke en in koeien van letters geschreven boodschap: “Pieter, wil jij met mij trouwen?”
Pieter, nog steeds geconcentreerd luisterend naar de weinig steekhoudende uitleg van de jury, voelde tot in zijn tenen dat er iets niet pluis was. Plots keerde hij zich om en zag het bonte en kleurrijke gezelschap en de .... spandoek. Nog nooit sprong een ruiter zo vlug van zijn paard als Pieter die dag. Met tranende ogen begaf hij zich naar zijn geliefde en omhelsde haar innig niet vooraleer het verlossende ja-woord te hebben uitgesproken. Liefde is…
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2011
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief