Vandalisme, diefstal en brandstichting in GOOIK

C21

Vandalisme, diefstal en brandstichting in GOOIK

Editiepajot_politie_2010__pixels200

26 maart, tussen 00.30 en 04.30 uur: Vandalisme in 1755 Gooik, Dorpsstraat – Koekoekstraat (Centrum). Onbekende(n) beschadigen een onbeheerd voertuig geparkeerd op de parking ter hoogte van de kerk en een tweede voertuig geparkeerd op de parking ter hoogte van de bibliotheek. De brievenbus geplaatst ter hoogte van de muziekacademie Gooik wordt eveneens beschadigd.

26 maart, tussen 00.30 en 09.15 uur: Diefstal van bromfiets in 1755 Gooik, Edingsesteenweg (Leerbeek). Onbekende(n) ontvreemden een bromfiets gestald achteraan een woning. De dader(s) pogen de bromfiets te starten maar slagen niet in hun opzet. De bromfiets wordt een eind hogerop in de bosstraat gedeeltelijk ontmanteld en vernield achtergelaten.
26 maart, tussen 00.00 en 06.00 uur: Vandalisme + poging brandstichting in 1755 Gooik, Edingsesteenweg (Kester) ter hoogte van het kruispunt Kesterweg. Onbekende(n) verwijderen een paal ter hoogte van de bushalte en een paal met straatnaambord. De beide palen inclusief de betonnen sokkel worden dwars over de beide rijstroken van de Edingsesteenweg gelegd. Eén van de palen vertoont sporen van brandstichting. Een bestuurder merkt tijdig het obstakel op en kan een aanrijding vermijden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief