GOOIK - Nieuw kinderdagverblijf "De Pamperkontjes"

C21

GOOIK - Nieuw kinderdagverblijf "De Pamperkontjes"

Editiepajot_gooik_creche_2_bewerkt
Evelyn en Christine voor hun woning. - Foto © Marc Colpaert
 

In Leerbeek opent volgende maand een nieuw kinderdagverblijf ‘ De Pamperkontjes’ haar deuren. Christine Bertens(48) en Evelyn Braem(23) gaan samen zeventien kindjes opvangen. Als promotiestunt plaatsten ze een grote pop voor hun deur.

Christine Bertens en haar dochter Evelyn Braem zijn de laatste dagen volop bezig om hun woning langs de Edingsesteenweg 245 in Leerbeek op te knappen, om straks met de opvang van hun zeventien peuters te kunnen starten. “ Ik was ooit al tien jaar onthaalmoeder in Gistel”, begint Christine haar verhaal. “ Maar door het vroegere slechte statuut van een onthaalmoeder, stopte ik er mee. Toen mijn dochter Evelyn zwanger werd rijpte bij ons beiden een plan om opnieuw kinderen te gaan opvangen en zo ontstond het idee voor ‘De Pamperkontjes’een naam die mijn dochter bedacht”, sprak Christine. “ Mijn dochter Beau is ondertussen drie maanden oud, dus vonden mijn moeder en ik, dat het moment aangebroken was om van start te gaan met ons kinderdagverblijf”, valt Evelyn haar moeder bij. Ze willen echter niet zomaar het zoveelste kinderdagverblijf zijn uit de streek. “ Bij ons gaan de kinderen geen nummer zijn, maar wij gaan proberen om ze in een zeer huiselijke sfeer op te vangen en ze zo goed mogelijk te verzorgen. Kinderen verdienen het om de beste zorgen te krijgen en de nood aan opvang is uiterst groot in het Pajottenland. En onze ligging is vrij goed naast een drukke baan”, aldus Evelyn.

De verantwoordelijke van het kinderdagverblijf ‘t Zonnetje even verderop, nam al contact op met Evelyn en Christine. “ Die mevrouw was heel blij, want blijkbaar had ze een hele wachtlijst van ouders, die dringend op zoek zijn naar opvang voor hun peuters. Ook door het plaatsen van een grote opblaasbare pop van een peuter voor onze woning, leverde ons al de nodige respons op. Zo kwamen er al enkele mensen langs om hun kindje te laten inschrijven, wij vrezen dan ook dat ons kinderdagverblijf vlug zal volzet zijn”, lachten Evelyn en Christine.

Vanaf 2 mei opent ‘De Pamperkontjes’ haar deuren, meer informatie kan men krijgen bij Evelyn op het nr. 0494/85/68/94.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief