GOOIK - Tweede GP Nicky Bellemans: hitte en zwaar parcours eisen hun tol

Editiepajot_gooik_tweede_grote_prijs_nicky_bellemans_foto_gerrit_achterland
Foto © Gerrit Achterland

Zaterdag werd in het centrum van Oetingen de Tweede Grote Prijs Nicky Bellemans georganiseerd. 53 gemotiveerde renners legden er een afstand van 84 km over 14 omlopen van 6 km af.

Na een uur wedstrijd waren er al 20 renners die de bui zagen hangen: het warme weer en het zware parcours eisten hun tol. Voor de anderen was het puffen geblazen, doorzettingskracht was vereist.
Dries Van Gestel (Pro Cycling Team) uit Arendonk werd de grote winnaar. Tweede werd Van Echelpel Michiel (Team Hoboken) uit St-Job in ‘t Goor en als derde kwam Haemels Bavo (Cycling Team 99) uit Duffel over de meet. 30 moegestreden renners haalden uiteindelijk na 2u15 de finish.