The RollingBeatles op kermis KESTER

C21

The RollingBeatles op kermis KESTER

Editiepajot_kester_the_rollingbeatles__foto_donald_stockmans
The RollingBeatles. - Foto © Donald Stockmans
 

Afgelopen weekend en ondanks een druilerig weertje was het niettemin andermaal vier dagen genieten op de kermis in Kester.

Op vrijdag was er het volksbal met Sanseveria en op zaterdag en maandag de wielerkoersen en uiteraard op zondag de legendarische paardenprocessie.
Ook het tienjarig bestaan van het (gelegenheids) café achter ’ t gat was niet te versmaden met als uitschieter op zaterdagavond een zeer geslaagd optreden van “The RollingBeatles”, winnaars van   the golden Apple award 2009( jaarlijks uitgereikt door platenlabel Apple aan beste Beatles tribute)
The RollingBeatles is een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit een mix van nummers van The Beatles en van The Rolling Stones, echt een unieke combinatie dus. Paul Logister neemt het Beatle gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones.
De groep ,bestaande uit vier rasechte muzikanten bracht een swingend optreden bruisend van enthousiasme en energie zonder daarbij in te boeten qua puurheid en oorsprong van de legendarische nummers.
De sfeer in de tent zat er dan ook goed in bij deze onvervalste rock en mooie ballades, die de meeste muziekliefhebbers kennen, en door de talrijke aanwezigen enthousiast werden meegezongen. Een meer dan geslaagde muziekavond dus.
Dat “The Rollingbeatles” al lang niet meer aan hun proefstuk toe zijn hoeft niet te verwonderen als men weet dat ze reeds samen met SLADE, The SWEET en The Rubettes op de affiche stonden en in 2010 nog een nieuwe CD opnamen in de legendarische Abbey Road studio’s.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2011
Donald Stockmans
Donald Stockmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief