GOOIK - Nieuwe uitbaters Koornmolen

C21

GOOIK - Nieuwe uitbaters Koornmolen

Editiepajot_gooik_koornmolen_bewerkt
Martine vooraan in het midden tussen de vroegere uitbaters. - Foto © Marc Colpaert
 

Cindy Vossen en Francis Vandervelde stoppen eind deze maand met de uitbating van de cafetaria in de sporthal Koornmolen in Gooik. De nieuwe uitbaters staan al te popelen om vanaf 1 augustus van start te gaan.

Gedurende bijna zes jaar stonden Cindy Vossen en Francis Vandervelde - beter gekend als de Cisse - achter de tapkranen van de cafetaria in de sporthal Koornmolen in Gooik. “ Wij hebben beslist om met de uitbating te stoppen, maar gaan er vanavond nog eens een flink feestje bouwen”, zeiden Cindy en Cisse. “ Het zal natuurlijk wel even wennen zijn ,maar ons besluit staat vast om na 30 juni niet langer de uitbating verder te zetten”, sprak Cindy Vossen.

Tijdens de maand juli is de cafetaria steeds dicht, zodat de zaak opnieuw opent in augustus. Patrick De Backer en Martine D’Hoe uit Roosdaal zullen vanaf die dag de zaak openhouden. “ Het is met veel spijt in zijn hart dat mijn man Patrick wegens een operatie, vandaag bij het afscheidsfeestje van Cindy en Cisse er niet kan bijzijn”, sprak Martine. “ Maar vanaf augustus gaan wij er eens goed invliegen, ik kijk er echt naar uit, het begint al te kriebelen”, aldus Martine.

De cafetaria zal met de nieuwe uitbaters ook maaltijden serveren zoals: pizza’s, kaas- en salamischotels en croques uit het vuistje. De huidige openingsuren van de cafetaria blijven en worden zelfs lichtjes uitgebreid. “ Om dit exact mee te delen is het nog te vroeg, maar normaal zal de cafetaria meer open zijn dan nu het geval was”, besluit Martine D’Hoe.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief