GOOIK - Feest in Zomercafé

C21

GOOIK - Feest in Zomercafé

Editiepajot_gooik_zomercafe_bewerkt
Feest in het Zomercafé. - Foto © Marc Colpaert
 

Het Zomercafé aan de Dorpsstraat 8 in Gooik bestond tien jaar en dat werd uiteraard gevierd met een ganse dag feest.

De festiviteiten gingen van start om 15 uur met een heuse verjaardagsreceptie onder de klassieke begeleiding van de groepen ‘Muziek Op Maat’, Madingma, The Fortunate Few, Berlaen en Thierry Crommen.

In tien jaar tijd groeide het Zomercafé uit tot een bedgrip in de streek. “ Er waren heel wat mooie herinneringen in de voorbije tien jaar, herinneringen die men moet koesteren, maar wij kijken ook al vooruit naar de toekomst”, zei Koen Goddeau van het Zomercafé. “ Wij gaan de volgende jaren verder op dezelfde lijn als de laatste jaren, wij gaan het bekijken van jaar tot jaar”, aldus Koen

Deze laatste verraste de aanwezigen en zijn vriendin op wel een zeer aparte manier. “ Juist voor het minifestival van start ging, sprong ik op het podium en vroeg aan mijn vriendin Saskia Swalus of ze met mij volgend jaar wilt trouwen en ze heeft ‘JA’ gezegd”, aldus een zeer tevreden Koen Goddeau.

Er werd afgesloten met een heuse Zomercafé-Retro-Party waarbij dj’s Pieter De Wagter en T~Munèz de grootste hits van de voorbije tien jaar Zomercafé draaiden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief