De goddelijke klanken van Lalina uit GOOIK

C21

De goddelijke klanken van Lalina uit GOOIK

Editiepajot_gooik_lalina_goddard_foto_marc_colpaert
Lalina Goddard aan haar piano. - Foto © Marc Colpaert
 

Wie de 18 jarige Lalina Goddard uit Gooik ooit aan het werk zag op de piano, kan alleen maar spreken van de goddelijke klanken van Lalina. Op haar negende begon ze met piano spelen en vandaag negen jaar later, zijn het hemelse klanken, die deze knappe verschijning uit haar piano tovert.

“Toen ik 12 jaar was, heb ik een jaartje rockmuziek gestudeerd, ik was toen nog niet op de leeftijd om te starten met klassieke muziek”, lacht Lalina. “Nadien begon ik zelf met het instuderen van de muziek en schakelde ik langzaam over naar klassieke werken”.
Vandaag is Lalina studente aan het Lemmensinstituut in Leuven en zit ze ten minste drie uur per dag voor haar piano, waar ze de mooiste klanken uithaalt. Nu het vakantie is weet Lalina nog niet juist wat ze gaat doen. “Ik zou ook graag chinees gaan studeren, maar misschien krijgt de muziekmicrobe mij toch nog te pakken en studeer ik verder in die richting, maar eerst is het vakantie, tijd om te ontspannen“.
Ondertussen zet Lalina zich aan haar piano en galmt de hemelse muziek door de kamer. Wie weet horen wij binnenkort wel meer van dit natuurtalent.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief