GOOIK - Dag van de buren

C21

GOOIK - Dag van de buren

Colpaert_gooik_buren_boudewijnstraat_1
 
Colpaert_gooik_buren_hazelaarswijk_1
Colpaert_gooik_buren_schavolliestraat_1
Colpaert_gooik_buren_eeckelstraat_1
 

Op de laatste dinsdag van de maand mei, welbepaald op dinsdag 27 mei, nodigden miljoenen buren in heel Europa elkaar uit om samen een gezellig moment te beleven. Onder de noemer dag van de buren wenste ook de gemeente Gooik buurten te stimuleren om die dag te klinken op een mooi nabuurschap! Enkele buurten staken de handen uit de mouwen en organiseerden een gezellige samenkomst in de eigen buurt.

NIEUWE BUURTEN
De Koning Boudewijnstraat in Strijland (wijk) en de Hazelaarswijk in Oetingen kwamen als "nieuwe buurten" samen. Bij wijze van stimulans leverde de gemeente aan deze buurten een "starterspakket" met schuimwijn, fruitsap en versnaperingen. Ook kreeg de buurt het buurtdossier aangeboden waarin alle informatie omtrent de organisatie van een buurtfeest vermeld stond. De inwoners van de K. Boudewijnstraat spraken dinsdag af  in de wijk. Heel wat mensen kwamen een glaasje drinken. In de Hazelaarswijk waren de inwoners van harte  welkom voor een hapje en een drankje

In de Eeckelstraat in Gooik was de afspraak bij Luc Lemaire en Marleen De Win. De drankjes vloeiden er rijkelijk. Verder waren wij ook nog te gast bij de inwoners van de Schavolliestraat.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief