GOOIK - Probleem kauwen is opgelost

C21

GOOIK - Probleem kauwen is opgelost

Colpaert_gooik_nicky_1_bewerkt
Nicky heeft geen last meer van de kauwen.- Foto © Marc Colpaert
 

Nicky Bellemans uit Gooik heeft sinds kort geen problemen meer met haar kauwen, die elke morgen op haar vensters kwamen tikken. Al heeft het wel een tijdje geduurd alvorens het probleem opgelost was.

Nicky Bellemans woont in een doodlopende straat in Oetingen, naast een bos en werd elke dag wakker gemaakt door kauwen die op haar glas kwamen tikken met hun snavels. “Zoals jullie weten, had ik alles geprobeerd: ballonnen en plastiek zakjes aan de vensters hangen tot roofvogelsilhouetten op de ramen plakken, niets hielp. Op aanraden van vogelspecialist Jan Rodts plaatste Nicky gedurende enkele weken een karton langs al haar ramen. “ De vogels zien in de venster hun spiegelbeeld en denken dat er een indringer is, dus karton plaatsen en geduldig afwachten was het enige juiste wat deze vrouw kon doen”, vertelde Jan Rodts aan ons.

“ In den beginne, kwamen de vogels nog in het karton ‘pikken‘. Na verloop van tijd zijn deze het denk ik moe geworden en hebben ze beseft dat ‘hun concurrenten’ niet achter het karton zaten. Vandaag bijna een maand na het plaatsen van het karton zijn de problemen van de baan, en kan ik terug af en toe eens goed uitslapen”, lachte Nicky. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief