GOOIK - Kunstwerk voor Adrienne

C21

GOOIK - Kunstwerk voor Adrienne

Editiepajot_gooik_prijs_bewerkt
Adrienne kreeg haar prijs. - Foto © Marc Colpaert
 

Adrienne De Geyter (77) uit Gooik kreeg uit handen van OCMW-voorzitter Jo Baert een kunstwerk van de Gooikse kunstenaar Marc De Wit.

De Gooikse OCMW-raadsleden brachten voor de 11de maal, in de dagen voor 15 augustus(het Oogstfeest), een bezoek aan meer dan duizend 77 plussers, langdurig zieken en gehandicapten. “ Dit is voor hen een ideale gelegenheid voor een babbel en eventueel wat extra informatie over onze OCMW-werking te bezorgen. De senioren kijken uit naar het bezoek. Ze ontvangen een zakje met 5 Gooikse parels en een bladwijzer met interessante weetjes over de mazouttoelage, de Minder Mobielen Centrale en de dorpsrestaurants. Tevens kunnen ze zo meedingen aan een wedstrijd om een kunstwerk te winnen”, vertelde Jo Baert.

De namen van alle bezochte mensen werden op 15 augustus in 6 champagne-emmers gegooid. De bekende Vlamingen Kevin(Idool) en Ella(VTM) trokken naast een winnaar uit elke deelgemeente en uit de bewoners van de rusthuizen ook een hoofdprijs uit alle resterende namen. Dit jaar kwam Adrienne De Geyter uit de Edingsesteenweg in Gooik als hoofdwinnares uit de bus. Ze ontving uit handen van voorzitter Jo Baert een kunstwerk van Gooiks kunstenaar Marc De Wit.
 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2011
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief