PAJOTTENLAND – Sint op bezoek bij politie

C21

PAJOTTENLAND – Sint op bezoek bij politie

Dsc06650
Sint op bezoek bij de kinderen van het poiliekorps Pajottenland - © Deschuyffeleer
 
Dsc06654
Grimeuze Peggy Segers aan het werk - © Deschuyffeleer
 
Dsc06639
... ook de papa's deden hun best ... © - Deschuyffeleer
 
Dsc06665
© Deschuyffeleer
 
Dsc06666
© Deschuyffeleer
 
Dsc06667
© Deschuyffeleer
 
Dsc06673__1296_x_972_
 

Naar jaarlijkse gewoonte bracht de Sint ook dit jaar een bezoek aan de kinderen van de politiemensen van het Pajottenland. Het werd opnieuw een geanimeerde namiddag waarbij de kinderen volledig uit de bol gingen om de komst van de Sint voor te bereiden.

Het was grimeuze Peggy Segers uit Vollezele die de aangezichtjes van de kinderen omtoverde in leuke bloempjes of ook nog in lieve poesjes of stoere zeerovers. Sportmonitor Dries Baert stond dan weer in voor de animatie. Zo werden er flink St-Niklaasliedjes gezongen, werd er stevig gedanst op liedjes van K3 en Plop en werden er ook fel betwiste vaardigheidsspelletjes gespeeld. Af en toe mochten ook de papa’s hierbij eens hun kans wagen.
 
Eindelijk was het grote ogenblik aangebroken en kon de Sint met zijn Zwarte Piet en met vele geschenkjes en een karrevracht snoep voor de kinderen de zaal betreden. Eén voor één werden de kinderen bij de Sint geroepen. Enkelen hadden zelfs een tekening voor hem meegebracht en overhandigden hem die fier doch meestal toch met enige afstandelijkheid in het achterhoofd.
 
Tussendoor werden de kinderen, de ouders en de grootouders vergast op heerlijke koeken, warme chocomelk en geurige koffie.       
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG - © Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief