GOOIK - Buurtbabbel in de Koornmolen

C21

GOOIK - Buurtbabbel in de Koornmolen

Colpaert_buurt_1
 
Colpaert_buurt_2
Colpaert_buurt_3
 

De buurtbabbel in Strijland ging door in de sporthal de Koornmolen. Er stonden die avond heel wat zaken op het programma. Wij pikten er enkele uit. Burgemeester Michel Doomst deed een warme oproep naar de inwoners van Strijland met de vraag om meer buurtfeesten te organiseren. Het gehucht Strijland is een beetje het buitenbeentje van Gooik op dat gebied. In tal van andere wijken gaan er regelmatig buurtfeesten door. Dit kan nog heel wat beter voor Strijland.

De bestaande speeltuin naast de kerk in Strijland is niet bepaald een geschikte plaats. Daarnaast krijgt deze locatie steeds meer af te rekenen met klein vandalisme. Het gemeentebestuur van Gooik doet dan ook een warme oproep maar de mensen van Strijland om samen te zoeken naar een nieuwe en betere locatie voor deze speeltuin. Wie een goede locatie heeft mag het ons of de gemeente Gooik altijd laten weten.
Kwamen verder nog ter sprake de nieuwe loods voor Openbare Werken, het Mama-café en de uitwisselingsstudenten in Strijland. Er viel dus heel wat nieuws te rapen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 mrt 2023

archief