GOOIK - Nicky Bellemans heeft de zesde plaats gekregen op de provincieraadslijst van Open Vld bij de komende verkiezingen.

C21

GOOIK - Nicky Bellemans heeft de zesde plaats gekregen op de provincieraadslijst van Open Vld bij de komende verkiezingen.

Editiepajot_gooik_nicky_bellemans_samen_met_walter_zelderloo__lijsttrekker_voor_de_provincie_foto_gerrit_achterland
Nicky Bellemans samen met Walter Zelderloo, lijsttrekker voor de provincie (Vlaams-Brabant). - Foto © Gerrit Achterland
 

Op politiek vlak heeft Nicky Bellemans al heel wat watertjes doorzwommen en veel ervaring opgedaan. Zo was zij acht jaar lang werkzaam op de persdienst van toenmalige Eerste Minister Guy Verhofstadt, heeft zij twee jaar gewerkt als parlementair medewerkster van Luk Van Biesen. Met het behoud van de belangrijke contacten op kabinets- als persniveau, kunnen nog regelmatig Gooikse dossiers worden voorgelegd op "hoger niveau". Momenteel is zij werkzaam bij de Liberale Mutualiteit Vlaams Gewest bij de dienst uitkeringen, een boeiende, leerrijke en afwisselende job waar het sociaal engagement centraal staat. Tevens combineert ze haar job met het regionaal secretarisschap van Open Vld: zo is zij ondermeer verantwoordelijk samen met Regiovoorzitter Dirk Janssens voor de regiowerking van 17 afdelingen uit de Zennevallei en het Pajottenland.

Gooi (k) naar de Provincieraad
Nicky Bellemans: “Met mijn ondertussen jarenlange politieke ervaring zou ik graag een stapje hoger op de ladder willen klimmen en dit om nog meer lokale dossiers op te lossen en nog meer mensen te kunnen helpen. In de oppositie is dit helaas moeilijk doenbaar en vooral niet altijd realiseerbaar. Uiteraard kan het Pajottenland en de Zennevallei steeds op mij rekenen”.
Open Vld had vijf afgevaardigden in de provincieraad.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 mei 2024

archief