Vijfde Pareltreffen in GOOIK

C21

Vijfde Pareltreffen in GOOIK

Editiepajot_bart_devill__pareltreffen_gooik2012
foto Bart Devillé
 

Pareltreffen viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Het treffen voor liefhebbers van luchtgekoelde wagens, Volkswagens en Porsches, vindt dit jaar plaats op zondag 16 september op het atletiekplein in Gooik. Aanvang 10u in de voormiddag, deelname 5 euro. Bezoekers gratis.

Speciaal ter gelegenheid van de vijfde verjaardag wordt het evenement gekoppeld aan het thema ‘MobiliTIJD’ met een fototentoonstelling doorheen de jaren.
Dit Pareltreffen beperkt zich dit jaar dus niet alleen tot de tentoongestelde oldtimers, het aankopen van wisselstukken en accessoires en een rondrit door het Pajottenland. Met Erfgoed Vlaanderen en het thema ‘MobiliTIJD’ keert Pareltreffen terug in de tijd. Dit doen ze aan de hand van een fototentoonstelling van luchtgekoelde VW’s uit de jaren ’30-’70.
Deze tentoonstelling kan niet zonder hulp, daarom doet Pareltreffen een oproep aan alle lezers. Ga in jouw fotoalbums op zoek naar foto’s uit 1930-1970. Stuur deze foto’s, het jaar en eventueel verhaal naar Pareltreffen Luc De Man Poelstraat 5 1750 Lennik of luc.de.man@belgacom.be, tel 0475/848049. Zo bouw je mee aan de fototentoonstelling.
Met jouw ingezonden foto, maak je kans op één van de drie T-shirts die verloot zullen worden op zondag 16 september. Meer info www.pareltreffen.be
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 mei 2024

archief