GOOIK - Eerste Parel Treffen

C21

GOOIK - Eerste Parel Treffen

Pareltreffen1
Pareltreffen2
 

Voor de eerste keer wordt er in Gooik een Parel Treffen georganiseerd of met andere woorden gezegd een VW Oldtimer treffen- en we moeten het er bij vermelden “het gaat hem hier om lucht gekoelde VW’s”. Ook zullen tijdens Eerste Parel Treffen Vespa’s hun opwachting maken in Gooik.

Een en ander gaat door zondag 21 september (de week voor de jaarmarkt) op het atletiekplein in het centrum van Gooik.. Het startschot wordt gegeven vanaf 10u.
Voor de organisatie tekent niet een club, wel een groep Kever-vrienden…. “We hebben mekaar in feite gevonden in onze passie of Kevers en andere VW modellen met lucht koeling. Dit is onze hobby en daar hebben wij heel wat voor over. Als wij het hebben over deze “Kever” vrienden gaat het om Tim De Weerdt, Dimitri Barbé, Gaëtan De Cloedt, Wim Devillé, Koen De Weerdt “en vermeldt ook maar dat onze partners onze passie delen!”
Wij vroegen hen wat dit ParelTreffen nu inhoudt…. “Wel, het begint allemaal vanaf 10u op het Atletiekplein. Wij verwachten zowat een honderdtal wagens, er is wel plaats voor meer dan 200 auto’s. De meesten zullen uit ons land komen, maar mogelijk komen er ook enkele buitenlanders opdagen. Om 16u organiseren wij een prijsuitreiking voor de 10 mooiste wagens.” Uiteraard wordt er gezorgd voor het nodige eten en drinken, er is randanimatie voor de kinderen en ook wordt er met de deelnemers een rondrit door het Pajottenland georganiseerd.
“Wij willen er ook op wijzen dat wij van het Gooikse gemeentebestuur onmiddellijk de nodige steun kregen en hopelijk wordt dit ParelTreffen een traditie. De toegang bedraagt 5 euro voor de auto’s. Bezoekers mogen gratis binnen. Voor meer info kan men steeds terecht op www.pareltreffen.tk.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief