GOOIK - Kris wint gouden pareltje

C21

GOOIK - Kris wint gouden pareltje

Editiepajot_gooik_pareltje_foto_marc_colpaert__1_
 
Colpaert_gooik_laura_2
Colpaert_gooik_laura_3
Colpaert_gooik_laura_4
 
Colpaert_gooik_laura_5
Colpaert_gooik_laura_6
Colpaert_gooik_laura_7
 
Colpaert_gooik_laura_8
Colpaert_gooik_laura_9
Editiepajot_gooik_pareltje_foto_marc_colpaert
 

Voor de twintigste editie van de pareltjesworp in Gooik werd niemand minder dan Laura Lynn naar Gooik gehaald. Ze was goed op tijd , er was echter één groot probleem, Laura heeft zo verschrikkelijk hoogtevrees dat ze niet met de brandladder - met dank aan de brandweer van Lennik - naar boven wou. Burgemeester Doomst probeerde nog haar te overhalen maar het was vergeefse moeite. Veerle Weeck mocht dan in haar plaats naar boven, al waren er genoeg kandidaten die plots mee naar boven wilden. Even later vlogen de Gooikse parels over de menigte. Uiteindelijk was het Kris Beckers uit Gooik(laatste foto) die de gelukkige winnaar werd van het gouden pareltje.

Nadien werd er lustig verder gevierd op de atletiekpiste even verderop. De kinderen konden zich amuseren op een speelterrein, of deden een ritje met een pony. Er waren demonstraties met roofvogels en er was natuurlijk een gratis optreden van Laura Lynn. In de tent kon men geen enkele stoel meer vinden die vrij was. Die avond zouden nog tal van artiesten de revue passeren, ondermeer Paul Severs kwam ook nog langs.
Wij hadden een kort interview met Laura en vroegen haar wat ze ervan vond in Gooik: “ Toen ze me vertelden dat ik naar Gooik moest dacht ik dat het ergens in Nederland lag, ( Michel er is nog werk aan de winkel red.) ik ben dan ook nog nooit in deze streek geweest, maar ze is wel prachtig. De mensen zijn wel super vriendelijk en de tent zit hier barstensvol”. Wij zijn nu al benieuwd wie ze volgend jaar gaan vragen voor de pareltjesworp, wel eerst goed nagaan dat hij of zij geen hoogtevrees heeft.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023
Marc Colpaert | 18 mei 2023

archief