Nieuwe website voor GOOIK

C21

Nieuwe website voor GOOIK

Colpaert_gooik_website_1
 
Colpaert_gooik_website_2

Uit de jaarlijkse doorlichting van alle gemeentelijke websites door IndiGov in het najaar van 2007 bleek Gooik in het rood te staan : het rood van de "achterblijvers".Gooik zou Gooik niet zijn, mocht deze dynamische gemeente dit euvel zomaar over zich heen laten gaan.

“Met de aanstelling van een nieuwe medewerker ICT en webbeheer, nameijk Maarten De Dobbeleer,  die van aanpakken weet en de aanduiding van de webdesignfirma AnaXis werd orde op zaken gesteld. Een aantal maanden later zijn ze dan ook fier om hun gloednieuwe en professionele website www.gooik.be te kunnen voorstellen”, aldus Ludo Dehandschutter
 
De new look-website bevat naast een e-loket, een fotoarchief en filmpjes van TV-Gooik, ook een vrij uniek reservatiesysteem waarmee zelfs reservaties voor de sporthal online kunnen gebeuren. Daarnaast nog heel wat meer informatie, teveel om op te noemen, ga gerust eens kijken.
 
Alle inwoners van Gooik krijgen tevens morgen(donderdag) een kaartje in de bus om even te gaan kennismaken met deze nieuwe website. Er werd ons zelfs beloofd dat de gemeentelijke website een duidelijke link naar onze website www.editiepajot.com zal plaatsen. De enige website waar zoveel nieuws en foto’s uit het Pajottenland te vinden zijn. Blijkbaar weten dit steeds meer mensen te appreciëren want onze website krijgt momenteel meer dan 12.000 bezoekers per dag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief