GOOIK - Cultuur bij De Lijn

C21

GOOIK - Cultuur bij De Lijn

Colpaert_gooik_cultuur_bij_de_lijn_1
 

Leerbeek legde de afgelopen dagen het accent op samenwerking: de kleuters van het plaatselijke schooltje werkten de weken voordien naarstig aan een tentoonstelling met vervoermaatschappij De Lijn als thema.
Alle werkjes werden in de stelplaats getoond waar ook alle kinderen tot 12 jaar met de bus door de car wash konden rijden.Leerbekenaar en cultuurparel-winnaar René De Loecker(foto)
stelde er tevens de Leerbeekse boerentram in de kijker. KVLV Leerbeek gaf ter plaatse een demonstratie bloemschikken en de Gooikse belleman was ook van de partij. Ook KLJ De Twieties en Majoretten De Crescendo's werkten mee.

Met een pendelbus van De Lijn kon er heen en weer gereisd worden naar de prachtige gerestaureerde Hoeve Nattebroek in de Kwadebeekstraat waar Leerbeekse kunstenaars hun werken tentoonstelden. Alle bezoekers kregen er een drankje aangeboden en konden er luisteren naar heerlijke muziek van de Cantores Gaudiaci. Tot slot kregen alle kinderen tot 12 jaar om 17 uur een gratis pannenkoek met frisdrank aangeboden door KWB Leerbeek in hun overheerlijk pannenkoekenfestijn in zaal Parecia.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022

archief