GOOIK – Sparen voor nieuwbouw

C21

GOOIK – Sparen voor nieuwbouw

Deschuyffeleer_kerstcafé_de_bron_gooik_08__3_
 
Deschuyffeleer_kerstcafé_de_bron_gooik_08__4_
Deschuyffeleer_kerstcafé_de_bron_gooik_08__6_
Deschuyffeleer_kerstcafé_de_bron_gooik_08__8_
 

Ook in de gemeentelijke basisschool de Bron in Gooik zit de kerststemming er al goed in. Na de schooltijd trakteerde het oudercomité de kinderen en hun familie op een hapje en een drankje in hun kerstcafé. Alleszins een leuke manier om de kerstvakantie te beginnen.

Voor de schoolgemeenschap van de Bron staan er voor 2011 grootse werken in het verschiet. “Onze school is dringend aan uitbreiding en vernieuwing toe” zegt directrice Marieke Dewint. “Het is de bedoeling om bovenop de bestaande gebouwen een verdieping toe te voegen met een aantal klassen zodat wij geen gebruik meer hoeven te maken van het verouderd en aanpalend Eyckenborgh-gebouw. Ook is het de bedoeling dat de klassen van de vestiging aan de Koekhoekstaat verhuizen naar de Bronnenweg. Maar koken kost geld. Ons vooruitziend oudercomité steekt nu reeds de handen uit de mouwen om mettertijd ook haar centje en haar steentje te kunnen bijdragen”.

“Met veel plezier zullen we de opbrengst van het kerstcafé deponeren op een gloednieuwe spaarrekening ten voordele van de nieuwbouw” aldus Dirk Torfs, voorzitter van het oudercomité.

GBS de Bron samen met haar zusterafdeling in de Koekoekstraat telt zo’n 210 leerlingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief