GOOIK - Een cheque voor DAIS

C21

GOOIK - Een cheque voor DAIS

Colpaert_gooik_dais_1
 

Tijdens het weekend van 22 en 23 november organiseerde Devil8 een comedy-event in het GC De Cam in Gooik. Dit tweedaags event bracht met Nigel Williams en Xander Derycke 2 grote namen uit de stand-up comedy wereld op de Gooikse planken. Het comedy weekend was één van de activiteiten tijdens de Gooikse cultuurmaand

De opbrengst van dit evenement 750 euro werd geschonken aan DAIS vzw, de overhandiging had zopas plaats tijdens de Nieuwjaarparty van de club in Jeugdhuis Guuk.

DAIS vzw (Doe Aan Integratie Sport)

DAIS vzw biedt sportactiviteiten aan voor personen met een verstandelijke beperking.  Er kan zowel recreatief als competitief gesport worden, alles binnen de mogelijkheden van de individuele sporter.

DAIS vzw gaat uit van het respect voor de eigenheid van de atleten en biedt sport op maat aan.  Er worden zes sporttakken aangeboden: zwemmen, voetbal, judo, atletiek, bowling en muurklimmen.

Binnen elke sporttak wordt een eigen tornooi georganiseerd of wordt er deelgenomen aan één of meerdere binnen- en buitenlandse tornooien.

Verder nemen we deel aan de nationale spelen van Special Olympics en de Belgische Kampioenschappen. 

 

Het secretariaat is elke woensdagmiddag bereikbaar tussen 13u en 15u30, meer informatie en foto’s vind je op onze website: www.dais.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief