GOOIK – Bert Roesems slaapt hydraulisch

C21

GOOIK – Bert Roesems slaapt hydraulisch

Editiepajot_gooik_bert_roesems_foto_gtg
Bert Roesems. - Foto GTG.

Bert Roesems: “Ik heb reeds twaalf seizoenen als wielerprof achter de rug en reed in binnen -en buitenland. Mijn beroepsbezigheden verplichten mij er dus toe om vaak in hotels te overnachten. Dit maakt mij zowat tot een ervaringsdeskundige op het gebied van slaapcomfort.

Ik kan het beamen: waar je op slaapt is van enorm belang. De vele uren van harde trainingsarbeid vergen de nodige recuperatie en aangezien je dit voornamelijk haalt uit je rust, is een DORSOO slaapsysteem het ideale hulpmiddel. Een uitgerust lichaam is vatbaar voor de nieuwe trainingsprikkels van de volgende dag. Zo haal je het uiterste rendement uit je inspanningen en verleg je de limieten. Met als gevolg een optimale fysieke conditie en als dusdanig betere resultaten.

Sinds ik slaap op het DORSOO slaapsysteem valt op, hoe pover het vroeger gesteld was met mijn slaappatroon. Ik ervaar nú een veel diepere slaap en voel mij ’s ochtends uitgeslapen en fit. Ook het nachtelijke woelen is verdwenen. Ik ervaar telkens het enorme verschil wanneer ik thuis opnieuw op “mijn” DORSOO kan slapen. Ik word dan tijdens mijn slaap zelden wakker, wat niet het geval is tijdens het slapen in hotelkamers. De mogelijkheid om het slaapsysteem in verschillende posities te stellen zorgt ervoor dat het ook overdag aangenaam bekomen is van de gedane inspanningen. Het DORSOO slaapsysteem is voor mij een investering in mijn sportieve loopbaan”, besluit Bert Roesems.

Geselecteerde DORSOO Dealer:

Meubelen Heim-Pollé,
Brusselstraat 25, 1755 Leerbeek (Gooik).
Telefoon: 02/532.49.46.
Website:
www.heim-polle.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2009
EP
GTG
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jul 2024

archief