GOOIK - Fietsen voor het goede doel

C21

GOOIK - Fietsen voor het goede doel

Colpaert_gooik_fietsen_1
Straks fietsen voor het goede doel. - Foto Marc Colpaert
 
Colpaert_gooik_fietsen_2
Marc Herremans in goed gezelschap. - Foto Marc Colpaert
 
Colpaert_gooik_fietsen_3
Roger De Vlaeminck altijd met een goed humeur en met mooie vrouwen. - Foto Marc Colpaert
 

De Oetingse verenigingen Mensen helpen Mensen Pajot en Jong Maar Moedig hebben de handen in elkaar geslagen om in juli een enorm Vlaams fietsproject “Samen op de Fiets” te organiseren. Zij stelden dit project voor in restaurant ’t Krekelhof, Drie Egyptenbaan 11 in Gooik. Naast Marc Herremans waren ook Roger De Vlaeminck en enkele politiekers van de partij.

Samen op de Fiets omvat 2 projecten en bezielt 2 doelgroepen. Een “fiets-9-daagse” doorheen Vlaanderen en als afsluiter een wereldrecordpoging “pelotonfietsen” op 19 juli. Alles staat in het teken van kinderkankerpatiënten en mensen met autisme. Vele bekende Vlamingen (prof-wielrenners, ex-wielrenners,ex-voetballers, triatleten, acteurs, …) hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd, waaronder Marc Herremans.

Marc's moed, en doorzettingsvermogen, heeft sinds zijn ongeval in januari 2002 al bij vele mensen tot de verbeelding gesproken. Intussen schreef hij een boek en startte hij met succes de “To Walk Again Foundation” op. Zijn leven stond sindsdien niet stil, het kreeg zelfs een nieuwe impuls. De boodschap is duidelijk: “never give up”. Ze geldt voor iedereen die het, hoe dan ook, moeilijk krijgt in het leven. Iedereen die zware obstakels overwint kan nieuwe hoogten bereiken.

Meer info op de website www.samenopdefiets.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief