GOOIK niet tevreden over nieuwe infogids

C21

GOOIK niet tevreden over nieuwe infogids

Editiepajot_boos_foto_re
Repro Editiepajot.

Onlangs kregen de inwoners van Gooik de nieuwe infogids 2009-2010 in de bus. Voor de opmaak van deze gids sloot het gemeentebestuur een overeenkomst af met de firma Media Books, die in het verleden tot ieders tevredenheid reeds drie van dergelijke Gooikse gidsen heeft uitgebracht.

Het gemeentebestuur is voor deze editie echter allesbehalve tevreden over de samenwerking met de firma Media Books. Zo werden een aantal afspraken niet gehouden: de laatste wijzigingen en verbeteringen aan de proefdruk werden niet aangebracht en de druk van de gids is gebeurd zonder “goedkeuring voor druk” en zonder rekening te houden met deze laatste wijzigingen.

Ook de telefoonlijsten die achteraan in de gids zijn opgenomen, staan vol fouten en verouderde gegevens, ondanks schriftelijke beloftes dat er een up-to-date en correcte versie zou gepubliceerd worden.

Ten gevolge van deze onverantwoorde handelswijze wenst het gemeentebestuur dan ook een verdere samenwerking met de firma onmiddellijk stop te zetten en vraagt het een compensatie van de geleden imagoschade bij zijn inwoners.

De gids werd gefinancierd met advertenties van Gooikse handelaars.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2009
Marc Colpaert
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief