GOOIK verdient een bloemetje

C21

GOOIK verdient een bloemetje

Repro_editiepajot_gooik_verdient_bloemetje
Repro Editiepajot

In samenwerking met het gemeentebestuur slaat de Gooikse economische raad de handen in elkaar met de milieu- en de landbouwraad voor het opzetten van een gezamenlijke zomeractie. Zo willen zij met “Gooik verdient een bloemetje” de bewoners van de nagenoeg 3600 woningen aanzetten hun woon- en werkomgeving zoveel mogelijk te voorzien van een kleurrijk en fleurig tintje.  

Met een huis-aan-huis-pamflet worden dan ook alle Gooikenaars opgeroepen om massaal aan de actie die loopt van mei tot eind augustus deel te nemen.

De initiatiefnemers beogen met de actie tevens het lokaal handelsverkeer te bevorderen. Wie tot eind juni buitenplanten of potgrond aankoopt bij Bloemen ‘t Heideroosje, Cass Groenvoorziening, Aardbeienhoeve Geert Heremans of Bloemsierkunst Pascale Vanhondeghem krijgt steevast 10 % korting. Bloembakken worden er daarenboven gratis opgevuld.

Om het impact nog te versterken wordt de actie gekoppeld aan een wedstrijd voor de mooiste voortuin met een prijzenpot van 1400 euro. Deelnemers dienen daartoe voor 30 juni hun inschrijvingsformulier te bezorgen aan één van de deelnemende groenhandelaars of te deponeren in één van de buurtzuilen. De deelnemer ontvangt vervolgens een code om zichtbaar op te stellen voor de jurering.

Gans de zomer door geeft een professionele jury dan ook de ogen de kost om de 25 mooiste Gooikse voortuinen te ontdekken. Door de jureringskaart verkrijgbaar in alle handelszaken in te vullen of door het sturen van een sms op het nummer 3633 met vermelding van GER + spatie + code kan ook iedere inwoner van de gemeente zijn keuze kenbaar maken en zodanig mee het eindresultaat bepalen.

De winaars worden via de geschreven pers en op www.editiepajot.com  kenbaar gemaakt.

De Gooikse economische raad is er steevast van overtuigd dat ook deze actie zal uitgroeien tot een groot succes.

Nadere informatie: www.gooik.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief