Gemeente GOOIK stapt mee in het project Warm Nest

C21

Gemeente GOOIK stapt mee in het project Warm Nest

Editie_gooik_gemeentehuis_4__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Ben je eigenaar van een leegstaand pand en wil je graag huurinkomsten krijgen in plaats van leegstandsbelasting te betalen? Dan kan het project WarmNest, een samenwerking tussen 3Wplus en Klimaatpunt, zeker een meerwaarde voor jou betekenen. Het project heeft als doel om eigenaars van leegstaande panden aan te moedigen om hun woning te renoveren en woonconform te maken om nadien als sociale woning te verhuren.
 
Medewerkers van 3Wplus en Klimaatpunt bieden een volledige ontzorging aan bij de renovatie. Ze begeleiden je op een professionele manier van a tot z vóór, tijdens en na de werken. Zo stellen ze voor jou een renovatieplan op, en ze gaan op zoek naar aannemers, volgen de werken op en vragen premies aan. De enige voorwaarde is dat je je woning ter beschikking stelt aan een sociaal verhuurkantoor (SVK).
 
 
 
Als eigenaar zijn er vele voordelen: zoals geen boetes op leegstand of ongeschiktheid tot 25.000 euro kosteloos lenen, verhoogde renovatiepremies, fiscale voordelen een energetisch gerenoveerde conforme woning een gegarandeerd huurinkomen sociale invulling van uw woning onderhoud en beheer van de woning via een SVK. Dankzij dit project zet de gemeente in op een duurzame en sociale toekomst:
 
 
Wil je meer weten?
 
Ben je eigenaar van een leegstaand pand en wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met de gemeente of rechtstreeks met 3Wplus of Klimaatpunt:
 
Roel Vanhee: roel.vanhee@3wplus.be, 0488 55 98 55

An Verspecht: an.verspecht@klimaatpunt.be, 0468 56 92 60 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief