GOOIK - MID SUMMER VIBES bij Herman en Monique van Gastroatelier

C21

GOOIK - MID SUMMER VIBES bij Herman en Monique van Gastroatelier

Editie_gooik_herman_3__kopie_
Laat u culinair verwennen door Herman en Monique. - Foto Marc Colpaert
 
Herman Heylens en zijn vrouw Monique(gewezen uitbaters van 't Kreukeltje), zetten hun deuren nog eens open eind deze maand voor hun Mid Summer Vibes, dat is uitzonderlijk genieten van de culinaire hoogstandjes van Herman in hun restaurant in Oetingen.
 
Herman Heylens en zijn vrouw Monique(gewezen uitbaters van 't Kreukeltje) hebben een tijdje terug twee nieuwe zaken uit de grond gestampt en openden hun Gastro-Boetiek en Gastro-Atelier in Oetingen. Ondertussen hebben ze al tal van lekkere gerechten gemaakt met heel veel streekproducten en met tal van producten uit hun eigen tuin. Wie dat wenst kan eind deze maand - na reservatie - nog even de voeten onder tafel schuiven, om te genieten van de lekkere gerechten, meer informatie op hun website
 
 Wie dus nog even wilt proeven van de lekkere gerechten van Herman moet zeker vlug een tafeltje boeken. Hieronder kunt u alle nodige info vinden. 
 
Wanneer?
Vrijdag 30 juli/ zaterdag 31 juli : doorlopend 18-22 uur
Zondag 1 augustus: 11-17 uur
 
Boek snel een tafel en laat u verwennen!
Reserveer via e-mail (info@gastroatelier.be) of telefonisch (054 56 81 07). Snel zijn is de boodschap want plaatsen zijn beperkt.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief