GOOIK - De gemeente zoekt nieuwe huurder/conciërge voor conciërgewoning Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen

C21

GOOIK - De gemeente zoekt nieuwe huurder/conciërge voor conciërgewoning Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen

Colpaert_gooik_koornmolen_1__kopie_
De Koornmolen.- Foto Marc Colpaert
 
Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Gooik, beheerder van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, zoekt een nieuwe huurder/conciërge voor de conciërgewoning die zich boven de sporthal bevindt. Dit modern appartement, met 2 slaapkamers, komt vrij vanaf 1 november 2021. De huurder zal ook enkele conciërgetaken op en rond de sportsite op zich nemen. “Nu de werking van de sportclubs opnieuw opstart, zal ook de site van Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen terug bruisen van het leven. De komende jaren zal er ook blijvend geïnvesteerd worden in de moderne en duurzame sportsite. Het ideale moment dus, om er samen met een nieuwe huurder/conciërge, voor te gaan.” aldus Gunther De Wilde, schepen van Sport.
 
Plaatsbezoek
 
Geïnteresseerden kunnen een plaatsbezoek aanvragen via walter.tielemans@gooik.be (054/32 89 79). Er wordt dan zo snel als mogelijk een afspraak gemaakt.
 
Kandidaatstelling en toewijzing
 
De minimumvergoeding (instelhuurprijs) voor de huur van de conciërgewoning bedraagt € 750,-/maand. De huur zal worden toegewezen aan de hoogste bieder. De biedingen moeten gebeuren door middel van een biedingsformulier onder gesloten omslag. Een exemplaar van het biedingsformulier is terug te vinden op de gemeentelijke website en wordt bezorgd aan iedereen die dit vraagt.
 
De kandidaat-huurder bezorgt de omslag aan het Autonoom Gemeentebedrijf Gooik, Koekoekstraat 2, 1755 Gooik ten laatste op 15 oktober 2021 om 10.00 uur. Laattijdig ingediende biedingen zijn ongeldig. Om 10.00 uur worden de biedingen op voormeld adres geopend.
Meer informatie over het indienen van kandidaturen kan je terugvinden op www.gooik.be
 
Inlichtingen
Eventuele vragen worden uitsluitend schriftelijk gesteld aan het Autonoom Gemeentebedrijf Gooik via walter.tielemans@gooik.be.
Het AGB Gooik behoudt zich het recht voor om alleen die vragen te beantwoorden die relevant zijn voor de huurovereenkomst en bijhorende taken. Relevante informatie zal aan alle geïnteresseerde kandidaten worden medegedeeld.
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief