Een nieuw boek over de kerk van GOOIK

C21

Een nieuw boek over de kerk van GOOIK

Editie_gooik_boekvoorstelling_michel_3_jpg__kopie_
De boekvoorstelling.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_boekvoorstelling_michel_2__kopie_
Schepen Jan Depester en burgemeester Michel Doomst mochten een woordje zeggen.- Foto Marc Colpaert
 
In de kerk van Gooik werd door de leden van de Heemkundige Kring een nieuw boek voorgesteld, nummer 47 al, over de kerk van Gooik. Heel wat mensen kwamen naar de voorstelling kijken.
Nu we bijna verlost zijn van corona is het terug mogelijk om tal van activiteiten te organiseren zo ook voor de Heemkundige Kring van Gooik. Ze hebben tijdens de corona niet stilgezeten en komen nu naar buiten met een nieuwe activiteit, de boekvoorstelling was voorzien voor  zondag 17 oktober in de parochiekerk van Gooik. Deze keer heeft medewerker Serge Moonens een werk gemaakt over deze kerk, waarin hij de iconografie ervan beschrijft. Heel veel foto’s staan er in dit boek, maar toch ook genoeg uitleg om een klaar beeld te hebben van hetgeen afgebeeld staat. "Het is een boek op een wat groter formaat dan we gewoon zijn, en het kan vandaag uiteraard aangekocht worden. Het kost 25 euro (niet-leden) en 22,50 euro voor leden van de Kring", besluit voorzitter Jean-Paul De Loecker. 

"De boeken gaan ook te vinden zijn op de gewone plaatsen in Gooik: de winkels waar wij onze andere boeken verkopen zoals in de Delhaize in Gooik, De Knijf, Winkel in Zwartschaap, De Cam, de bib Gooik en de  Biowinkel in Oetingen", vertelde voorzitter Jean-Paul De Loecker van de Heemkundige Kring. Of ook bij hen zelf natuurlijk, via het emailadres (info@heemkunde-gooik.be). 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief