GOOIK - Feestelijke opening van Paddenbroek

C21

GOOIK - Feestelijke opening van Paddenbroek

Editie_gooik_paddenbroek_4__kopie_
Paddenbroek opent de deuren.- Foto Marc Colpaert
 
De voorbije maanden kwamen al heel wat bezoekers op ontdekkingstocht naar Paddenbroek. Maar nu het eindelijk weer kan, is het tijd voor de officiële opening. Zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober is het Feest op Paddenbroek! Plattelandscentrum Paddenbroek is een prachtige Gooikse parel, waar wordt gefocust op landbouw, duurzaamheid, toerisme/recreatie, streekidentiteit en natuur. Kortom, dé plek waar je kan genieten van de Pajotse rust, in en rond een prachtig en vernieuwend gebouw.
We starten muzikaal op zaterdagavond met een coverband.  Paddenbroek wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een fijne loungebar. Zondag staat de officiële opening op het programma.
Om 10.30 uur geeft schepen van Toerisme en voorzitter van Plattelandscentrum Paddenbroek, Christa Dermez, het startschot van de festiviteiten. Samen met de partners wordt er teruggeblikt, vooruitgekeken en geklonken op dit feestelijke moment! Nadien zwaaien de deuren van Paddenbroek officieel open voor het grote publiek, dat een hele dag zal kunnen genieten van festiviteiten. Workshops, animatie, muziek, infostandjes, een hapje en een tapje, …

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief