GOOIK - Vrijwilligers Telefoonster gehuldigd

C21

GOOIK - Vrijwilligers Telefoonster gehuldigd

Colpaert_galmaarden_telefoonster_1
De vrijwilligers van de Telefoonster. - Foto Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_telefoonster_2_foto_marc_colpaert
Jo Baert met Jean-Pierre en Stefaan. - Foto Marc Colpaert

Na één jaar werking werden de vrijwilligers van Telefoonster Pajottenland door voorzitter Jo Baert en Mathieu Martens van SIT Pajottenland gehuldigd.

Jo Baert had 3 redenen om mensen te danken. Vooreerst de 12 vrijwilligers, Linda Breemeersch, Cindy Declerck, Simone Ledegen, Francine De Staercke, Ruddy Schollaert en Ludo Van Paepeghem  waren aanwezig, namen de taak op zich om oude mensen uit het Pajottenland regelmatig op te bellen. Uit hun verhalen bleek eens te meer hoe erg de gebruikers een telefoontje op prijs stelden en telkens weer uitkeken naar een volgend telefoontje.

Coördinator Jean-Pierre Schoukens werd bedankt voor zijn bijdrage bij de opstart van dit project, dat inmiddels goed draait met zo’n 15 gebruikers. Omwille van gezondheidsredenen gaf Jean-Pierre de fakkel door aan de nieuwe coördinator Stefaan Detandt. Stefaan zal dit project nu verder uitbouwen. Alle medewerkers ontvingen een kleine attentie als blijvend symbool voor hun dagelijkse inzet. Stefaan beloofde de afwezige vrijwilligers persoonlijk te gaan opzoeken om ook hun te leren kennen en hen de attentie te bezorgen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief