GOOIK - Voorstelling van de infohub in Paddenbroek

C21

GOOIK - Voorstelling van de infohub in Paddenbroek

Editie_gooik_paddenbroek_1__kopie_
Schepen Christa Dermez gaf meer uitleg.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_paddenbroek_2__kopie_
De nieuwe hub als men binnenkomt in Paddenbroek.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_paddenbroek_3__kopie_
Gedeputeerde Coppens en Dermez knippen het lint door.- Foto marc Colpaert
 
Schepen voor toerisme Christa Dermez mocht van start gaan met de pers te woord staan in Paddenbroek bij de voorstelling van de nieuwe infohub, een mooi woord voor een informatiewand over de toeristische mogelijkheden in het Pajottenland. Met ruim een kwartier vertraging kwam ook gedeputeerde Coppens in Paddenbroek aan. Heel wat wandelaars zakken jaarlijks af naar Paddenbroek.
Toerisme Vlaams-Brabant zocht een oplossing om toeristische informatie aan te bieden op plaatsen in het platteland waar dagelijks veel bezoekers komen. Bezoekers hebben vaak geen zicht op wat er in de nabije omgeving te ontdekken valt. Net dat aspect wil Toerisme Vlaams-Brabant zichtbaar maken op deze plaatsen. Zowel om te ontdekken wat men diezelfde dag nog kan doen, maar ook om mensen warm te maken om nog een keer terug te komen.
 
Met dit proefproject wilt Toerisme Vlaams-Brabant toeristische info op die locaties brengen waar de bezoeker zich al bevindt op het platteland. Denk aan kastelen, populaire wandelknooppunten, streekproductenwinkels, etc… Er werden 4 locaties geselecteerd waar een uniek infopunt gerealiseerd wordt: het Kasteel van Horst in Holsbeek, het Zoet Water in Oud-Heverlee, het bezoekerscentrum Het Moment aan de Abdij van Averbode en plattelandscentrum Paddenbroek in Gooik.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief