GOOIK - Erfgoeddag 2022 in Gooik Thema:“Erfgoeddag maakt school”

C21 Css

GOOIK - Erfgoeddag 2022 in Gooik Thema:“Erfgoeddag maakt school”

A_egd_2022_campagnebeeld_publiek
 
Zondag 24 april wordt een retro-moment voor (vroegere) scholieren in Gooik. Die dag (van 10 tot 17u) krijgt iedereen de kans om nog eens naar de oude jongensschool in de Koekoekstraat te komen. Bedoeling is de sfeer nog eens op te snuiven van een klas van vroeger. Het zal uiteraard het interessantste zijn voor oud-leerlingen van die school, maar ook mensen die hier niet naar school geweest zijn, zijn welkom!
 
We gaan één lokaal in de Koekoekstraat 2 inrichten met vele attributen van vroeger: oude kaarten, oude banken, schriften, handboeken, enz. zodat we ons opnieuw een aantal jaren vroeger in de tijd voelen. Als je nog van die zaken zou hebben, mag je ons altijd contacteren (zie hieronder). Alles kan helpen om de sfeer van vroeger op te roepen.
 
Je kan alleen komen, maar je kan ook afspreken met een aantal oud-klasgenoten om nog eens bij te praten. Breng liefst ook klasfoto’s mee van vroeger, dat is altijd een goede start. Er kunnen herinneringen opgehaald worden aan andere klasgenoten of meesters en juffrouwen. 
 
Die klasfoto’s mag je ook al opsturen in de komende weken naar info@heemkunde-gooik.be of ook naar jp.deloecker@telenet.be. Dan kunnen we ze al vergroten en ophangen in de klas. Voor meer info kan je ook nog terecht op het gsm-nummer 0494 03 68 70. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 15 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022

archief