GOOIK - Politie achtervolgt motorrijder na ruzie

C21

GOOIK - Politie achtervolgt motorrijder na ruzie

Editiepajot_politie_okokok

De politie heeft zaterdag een achtervolging ingezet op een motorrijder in Gooik, na een ruzie. De ruzie ontstond tussen de bestuurder van een bestelwagen en twee motorrijders, een vader en zijn zoon. Reden was het niet verlenen van voorrang van rechts op de Ninoofsesteenweg.

De man in de bestelwagen achtervolgde de twee motorrijders en raakte een van hen met zijn spiegel. Daarop volgde een ruzie en omwonenden verwittigden de politie. De jongste van de motorrijders, een 21-jarige man wiens motor niet ingeschreven noch verzekerd was, nam de vlucht. Hij kon echter door de politie tot staan gebracht worden.

De jonge man had zijn nummerplaat zelf nagemaakt en trachtte de politie over een tiental kilometer af te schudden door 120 km/u te rijden op wegen waar de maximumsnelheid beperkt is tot 50 km/u. Hij haalde daarbij andere weggebruikers rechts in en reed op het fietspad. De politie zette een wegversperring op. De motorrijder trachtte nog rechtsomkeer te maken, maar kreeg zijn motor niet meer aan de praat. De jongeman is ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2009
Belga
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief