GOOIK - Er is opnieuw een Cultuurmaand in de gemeente Gooik

C21

GOOIK - Er is opnieuw een Cultuurmaand in de gemeente Gooik

Editie_gooik_gemeentehuis_5__kopie_
Foto Marc Colpaert
 

Van vrijdag 14 oktober tot zaterdag 13 november 2022 gaat er opnieuw een Cultuurmaand door in Gooik. De laatste Cultuurmaand dateert van 2012. Hoog tijd om dit na 10 jaar opnieuw nieuw leven in te blazen! De Cultuurmaand is een initiatief van de gemeente Gooik en de Cultuurraad. Dankzij heel wat Gooikse verenigingen die tijdens deze periode een activiteit organiseren, is er een heel gevarieerd cultureel programma voor jong en oud. 

Aanbod Cultuurmaand (vrijdag 14 oktober - zaterdag 13 november)

De Cultuurmaand wordt feestelijk geopend op vrijdag 14 oktober door stand-upcomedian William Boeva. Hij brengt zijn nieuwste show. Aansluitend is er een afterparty.

Verder worden er nog vele leuke culturele activiteiten georganiseerd: een dialectavond van de oud-leiding Chiro Uidekry, Oktoberfest in Paddenbroek, een optreden van Kris en Saartje Baert, een concert van de Academie voor Muziek, Woord en Dans i.s.m. het koor D2A, een toneelvoorstelling over dementie, een stripbeurs, een folkbal, de voorstelling ‘Oorlogsstemmen’, een voorleesfeestje, enkele tentoonstellingen, verschillende workshops, een quiz, … .

Aanbod Wereldweek (woensdag 2 - vrijdag 25 november)

November betekent ook dat het opnieuw tijd is voor de Wereldweek van Gooik Mondiaal i.s.m. de gemeenten Gooik en Pepingen. De Wereldweek is een periode waarin we de wereld en zijn veelkleurigheid naar de gemeente brengen. Er wordt een filmvoorstelling voorzien, een uitstap naar Brussel, een Oekraïense kookdemonstratie i.s.m. Ferm Gooik en nog veel meer.

Alle info (ticketverkoop) is te vinden via

 

https://www.gooik.be/vrije-tijd/cultuur/cultuurmaand

https://gooik.be/vrije-tijd/noord-zuid/wereldweek

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief