De gemeente GOOIK zoekt de Warmste Gooikenaar

C21

De gemeente GOOIK zoekt de Warmste Gooikenaar

Image002__2_
Ingezonden foto
 
De gemeente Gooik en de Gooikse Integratieraad gaan, samen met de Gooikenaren, opnieuw op zoek naar de Warmste Gooikenaar. Zo willen ze mensen die zich vrijwillig en belangloos inzetten voor anderen, in de kijker zetten. Inwoners kunnen hun Warmste Gooikenaar nomineren via de nominatiekaart in het infoblad Info Gooik of via www.gooik.be, tot en met 18 december 2022. De genomineerden worden tijdens de Nieuwjaarsreceptie gehuldigd.
 
 
 
Jonas De Maeseneer, schepen van Sociale Zaken, vertelt meer over de zoektocht naar de Warmste Gooikenaar: “In onze gemeente zijn er heel wat mensen die zich dagelijks voor anderen inzetten. Ze doen dit in diverse sectoren zoals sport, cultuur, verenigingen, zorg, parochie. Ze staan niet vaak in de schijnwerpers, maar hun werk is wel van onschatbare waarde. We zeggen onvoldoende hoe onmisbaar de dagdagelijkse inzet van vele Gooikenaars is.

De winterperiode loont zich uitstekend om onze dankbaarheid naar elkaar extra uit te drukken. Een compliment aan elkaar geven kan via een "chapeaukaart”. Daarnaast krijgen de inwoners de kans om een Warme Gooikenaar te nomineren en dit binnen diverse categorieën. Ik weet dat er in Gooik heel veel mensen met een groot en warm hart zijn, dus kijken we er samen met de integratieraad en het gemeentebestuur naar uit om alle nominaties te zien binnenkomen en hopen we dat de 'chapeaukaarten' goed rondgaan. ” De Warmste Gooikenaar wordt om de 2 jaar verkozen. In 2020, het coronajaar, werd iedereen die ZORGde uitgeroepen tot Warmste Gooikenaar. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief