GOOIK - De Warmste Gooikenaar 2022 is niet voor 1 persoon maar voor alle buurtcomités en erkende socio-culturele verenigingen

C21

GOOIK - De Warmste Gooikenaar 2022 is niet voor 1 persoon maar voor alle buurtcomités en erkende socio-culturele verenigingen

Editie_gooik_jonas_de_maeseneer_2__kopie_
Jonas De Maeseneer.- Foto Marc Colpaert
 
De Gooikse Integratieraad en het gemeentebestuur van Gooik hielden de voorbije 2 maanden opnieuw de verkiezing van “Warmste Gooikenaar”. Een zoektocht naar mensen die zich vrijwillig en onbezoldigd inzetten voor anderen en voor onze dorpsgemeenschap. Een zoektocht naar mensen met een warm én gouden hart zonder wie Gooik, hun buurt of hun omgeving er toch anders zou uitzien. Het werd dit jaar de derde verkiezing, na enkele genomineerde individuen (2018) en een erkenning voor het zorgpersoneel dat tegen corona ten strijde trok (2020).
 
Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie van 8 januari werd bekend gemaakt dat alle buurtcomités en erkende socio-culturele verenigingen door de jury van de Gooikse Integratieraad uitgeroepen werden tot “Warmste Gooikenaars 2022”.
 
 

We hebben de afgelopen jaren voor heel wat moeilijke uitdagingen gestaan, waardoor het “ontmoeten van elkaar” onder zware druk kwam te staan. Toch zijn o.a. onze buurtcomités en socio-culturele verenigingen blijven doorgaan en lieten zij de moed niet in de schoenen zakken. Ze zijn blijven doorgaan en zijn onmisbaar in onze gemeente. Dankzij hun inzet zorgen ze voor een bruisende dorpsgemeenschap en dragen ze ook bij tot de integratie van ‘nieuwkomers in de buurt’. Mede dankzij hen is het voor anderen fijn om terecht te komen in een buurt waar ieder elkander kent en waar regelmatig iets te beleven valt. In de komende weken zullen alle buurtcomités en socio-culturele verenigingen een kleine smakelijke attentie ontvangen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief