HERNE/EDINGEN - De Mark River Big Band nodigt uit voor een jazzconcert in Edingen

C21

HERNE/EDINGEN - De Mark River Big Band nodigt uit voor een jazzconcert in Edingen

A_beeld_herne
 
Op 18 november 2023 organiseert de Mark River Big Band uit Herne een jazzconcert te Edingen. Het wordt een gezellige bigbandavond in jazzclubsfeer, met hapjes en drankjes geserveerd door de vzw Martin De Kegel, ten bate van kinderen in Sri Lanka. Voor de gelegenheid heeft de bigband een programma voorbereid met goed in het oor liggende swingnummers, waarbij meerdere eigen solisten aan bod zullen komen.
Plaats: feestzaal van het Sint-Augustinuscollege Edingen (Aatsesteenweg 1 – 7850 Edingen). Tijdstip: zaterdag 18 november 2023. Deuren: 20 u 00 – Concert: 20 u 30. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen worden besteld via de website van de Mark River Big Band (www.markriverbigband.be).
De Mark River Big Band is een bigband uit het Pajottenland met 20 muzikanten. Het orkest legt zich toe op swingjazz en heeft zijn thuisbasis in Herne (Vlaams-Brabant). De muzikale leiding van de band berust bij Etienne Quinart. Vzw Martin De Kegel uit Gooik verleent school- en andere hulp aan kinderen, gezinnen en gemeenschappen in Sri Lanka. De vereniging focust op betere toegang tot onderwijs in dat land.
Meer info op:
www.markriverbigband.be
www.facebook.com/markriverbigbandherne
www.youtube.com/@markriverbigband

www.mdkvzw.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief