GOOIK - Kerst in Paddenbroek is meer dan kerstversiering

C21

GOOIK - Kerst in Paddenbroek is meer dan kerstversiering

Editie_gooik_paddenbroek_4__kopie_
Kerst in Paddenbroek.- Foto Marc Colpaert
 
Dat het bijna Kerst is, is geweten in gemeente Gooik! Met het aansteken van de kerstverlichting op 8 december werd het startschot gegeven van een periode vol magie. Ook Paddenbroek wordt omgetoverd tot een locatie waar de kerstsfeer niet zal ontbreken zoals een huisje van de Kerstman
 
"Het is nu het derde jaar op rij dat de Kerstman op Paddenbroek zal logeren. De bakoven wordt weer gezellig ingericht voor de komst van de heilige man en daar kan je niet naast kijken. Dit keer vertoeft hij in een keuken, die ook op 17 december tijdens het 'Kerstfeest op Paddenbroek' echt gebruikt zal worden om in te bakken!", zegt Christa Dermez, schepen van toerisme en voorzitter van PEVA-vzw Plattelandscentrum Pajottenland-Paddenbroek. "De Kerstman heeft het natuurlijk erg druk in de maand december, maar hij wil toch graag tijd maken om de kinderen uit Gooik en omstreken te ontmoeten. Dat doet hij nog op woensdag 13 december tussen 14u en 16u en op zondag 17 december tussen 14u30 en 17u30! Allen welkom dus!", lacht Christa.
 
 
Kerst op Paddenbroek
 
Op zondag 17 december zal de kerstapotheose op Paddenbroek plaatsvinden en dit vanaf 14uur. Met liveoptredens van onder andere 'Aangename Gasten' en 'Rune', doorlopende workshops zoals bushcraft en bouwen met bamboe (zonder voorinschrijving), verschillende leuke kerststanden, een (gratis) culinaire wandeling én het bezoek van de Kerstman wordt het een namiddag om niet te missen!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief