GOOIK - Feestelijke carnavalanimatie bij Speelplein t Foensjske in De Cam

C21

GOOIK - Feestelijke carnavalanimatie bij Speelplein t Foensjske in De Cam

Img-20240213-wa0006_1_
Prins en prinses. - Ingezonden foto
 
Img-20240213-wa0007
Carnaval in De Cam.- Foto Marc Colpaert
 
Img-20240213-wa0005
Deze tweeling was jarig. ingezonden foto
 
Img-20240213-wa0009
Feest in De Cam.- Foto Marc Colpaert
 
Img-20240213-wa0004_1_
Feest in De Cam.- Ingezonden foto
 
Img-20240213-wa0010
Carnaval in De Cam. Ingezonden foto
 
Op dinsdag 13 februari zorgde Speelplein 't Foensjske dat in totaal 125 kinderen een onvergetelijke carnavalanimatiedag beleefden. De kinderen werden uitgenodigd om hun meest gekke en kleurrijke carnavaloutfit uit de kast te halen. Liam en June werden verkozen tot mini prins en prinses  Foensj carnaval. 
 
Tijdens de krokusvakantie zette ’t Foensjske alles op alles voor een dag vol carnavalsplezier. Kinderen konden zich verheugen op een gevarieerd programma met film, spel, verhalen en dans. De middag werd extra zoet met overheerlijke pannenkoeken waar de kinderen van konden smullen. Eén van de vele hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de verkiezing van de prins en prinses Foensj carnaval. Het werden Liam en June. Speelplein ’t Foensjske zorgde met de jonge carnavalsliefhebbers voor een onvergetelijke dag in De Cam. Een dag vol plezier, creativiteit en lekkernijen wachtte op hen. Een extra kroontje kregen de tweeling Tamara en Thomas die op deze dag hun verjaardag mochten vieren. "Alle kinderen zijn gelukkig en met veel kunstwerkjes naar huis vertrokken, er werd afgesloten met een kleine kinderfuif, de organisatie was moe maar zeer voldaan", vertelde Sven. Zoals altijd zorgde het team onder leiding van Sven Vanderrusten er voor dat alles goed verliep en dat verdiende zeker meer dan één pluim. 
 
Na de carnavalspret staat Speelplein 't Foensjske ook tijdens de paasvakantie paraat om kinderen gedurende twee weken plezier te bezorgen. Inschrijven en betalen op voorhand zijn noodzakelijk. Meer info kan je vinden op de gemeentelijke website.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
PenZine | 26 mrt 2024

archief