GOOIK - Familiegroep Dementie Gooik organiseert een gespreksavond rond het thema Moeilijke beslissingen

C21

GOOIK - Familiegroep Dementie Gooik organiseert een gespreksavond rond het thema Moeilijke beslissingen

Image001__32_
 
Op woensdag 28 februari organiseren de Gooikse Gezondheidsraad en de Seniorenraad een Familiegroep Dementie Gooik rond het thema “Moeilijke beslissingen’. De bijeenkomst vindt plaats in Eyckenborch, gelegen aan Bronnenweg 4 in Gooik, van 19u tot 21u, en is volledig gratis.
 
 
Ontmoeting met lotgenoten
 
In de Familiegroep Dementie komen mantelzorgers en familieleden samen om informatie en ervaringen te delen. De avond is niet alleen informatief, maar ook gericht op het uitwisselen van tips en het bieden van een luisterend oor. Op deze bijeenkomsten komen ze in contact met lotgenoten en dat kan een ongelooflijke steun zijn. Ook mensen die meer willen weten over dementie zijn welkom. De Gooikse Gezondheidsraad en Seniorenraad werken hiervoor samen met Alzheimer Liga Vlaanderen.
Ze zijn het aanspreekpunt voor mensen met dementie, mantelzorgers en iedereen die geraakt wordt door dementie. Gedurende het jaar worden er meerdere bijeenkomsten georganiseerd telkens rond een ander thema.Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven voor de avond van 28 februari via e-mail: lisenka.moonens@alzheimerligavlaanderen.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
PenZine | 26 mrt 2024

archief