KANDO Gooik bestaat 45 jaar

C21

KANDO Gooik bestaat 45 jaar

Bestuur
Ingezonden foto
 
Vorig jaar is onze vereniging KVG (katholieke vereniging van en voor gehandicapten) verandert naar een nieuwe naam namelijk KANDO. Kando met de KAN van kunnen, omdat we geloven dat we samen alle drempels kunnen wegnemen. Kando met de DO van doen, omdat we nooit bij de pakken blijven zitten.Kando. Kort, krachtig en positief. Van en voor iedereen met een handicap!
 
 Om de vijf jaar organiseren we samen met ons paasfeest ook ons jubileum.  Dan worden op de receptie alle leden uitgenodigd om samen met de helpers van de laatste 5 jaar van onze pannenkoekenbak te genieten.  Het is voor ons belangrijk dat we onze helpers ook bedanken, want zonder onze helpers kunnen wij alleen met het bestuur de pannenkoekenbak niet laten doorgaan.  Onze pannenkoekenbak is dan ook onze belangrijkste bron van inkomsten. 

Met deze opbrengst, subsidie gemeente en sponsering kunnen we voor onze leden al vele jaren gratis een paasfeest, kerstfeest organiseren en als de kas het toelaat zelfs een tussenkomst doen voor onze daguitstap. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief