Guy zette deuren van zijn atelier open op zaterdag 4 en zondag 5 mei

C21

Guy zette deuren van zijn atelier open op zaterdag 4 en zondag 5 mei

Editie_gooik_guy_van_vreckem_4__kopie_
Guy bij enkele van zijn kunstwerken.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_guy_van_vreckem_3__kopie_
Guy in zijn atelier.- Foto Marc Colpaert
 
Heel wat kunstenaar zetten de deuren van hun atelier open op 4 en 5 mei. Wij gingen al even piepen ter hoogte van enkele ateliers en het moet gezegd worden, er is heel wat kunst te bekijken in onze regio. Wij sprongen even binnen bij Guy Van Vreckem. De volledige lijst kunt u trouwens vinden op de website van atelier in beeld. Ook op zondag 5 mei zijn vele ateliers nog open.
 
Een volgende plaats waar we zoals altijd goed ontvangen worden, is bij Guy Van Vreckem. Deze materie schilder/decorateur gaf ons met plezier een inkijk in zijn atelier en toonde ons tal van zijn werken in de Warandestraat in Oetingen. Hij studeerde aan Sint-Lukas in Brussel en volgde tevens nog avondlessen bij de Academie, onder begeleiding van Frans Minnaert uit Herne. Zijn werken omschrijft hij als figuratief of abstract.
 
Hij maakte onlangs nog twee werken, die Eva en Adam voorstellen(foto). Het is beslist de moeite waard om even bij Guy een kijkje te nemen.  U bent er nog welkom op  zondag 5 mei van 11u tot 18u. De volledige lijst kunt u trouwens vinden op de website van atelier in beeld. Ook op zondag 5 mei zijn vele ateliers nog open tot 18u.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief