Lente op Paddenbroek op zaterdag 18 mei in Gooik

C21

Lente op Paddenbroek op zaterdag 18 mei in Gooik

Editie_gooik_paddenbroek_2__kopie_
Paddenbroek foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag 18 mei is het Lente op Paddenbroek! Een dag die helemaal in het teken komt te staan van de lente! De hele dag zullen er doorlopend activiteiten plaatsvinden in het teken van natuur, duurzaamheid zoals workshops, muzikale optredens, een openluchtfilm (Film Mondiale) enzovoort. 
 
Activiteiten
Kom langs voor een geweldige lentedag vol workshops en animatie voor jong en oud! Wat mag je verwachten? Workshops (inschrijving verplicht). Kinderanimatie: kids zullen kunnen knutselen want er zijn heel wat knutselworkshops voorzien voor de kleinsten onder ons (vogelhuisjes maken, leuke kapsels creëren). Er zal een ruilmarkt plaatsvinden waarbij plantjes, kruiden, zaden en/of groenten geruild kunnen worden.
Film Mondiale: openluchtfilm 'Aya'
 
En dit alles onder begeleiding van fijne optreden(s) en onder een hopelijk stralende zon!
Waar? Paddenbroekstraat 12, 1755 Gooik. Wanneer? Zaterdag 18 mei 2024 - 14u-22u. Toegang? Gratis
 
Hoe bereik je Paddenbroek die dag het beste? 
 
We raden aan zo veel mogelijk met de fiets of te voet te komen, fietsparkings worden voorzien. Parkeren + shuttleservice (gratis): Parkeer aan Gemeentelijk Sportcentrum De Koornmolen en neem de shuttle die tussen Paddenbroek en De Koornmolen rijdt. Er is geen uurschema, de bus rijdt continu heen en weer tussen 13u30 en 19u30. Tussen 19u30 en 22u zal er geen shuttle rijden.

Na 22u (einde Film Mondiale) zal de bus nog een of meerdere keren heen en weer rijden tussen Paddenbroek en De Koornmolen (afhankelijk van het aantal aanwezigen die gebruikmaken van de shuttledienst). 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief