De uitgestelde Buitenspeeldag op 15 mei gaat zeker door in Gooik

C21

De uitgestelde Buitenspeeldag op 15 mei gaat zeker door in Gooik

Image001__24_
De Buitenspeeldag gaat zeker door. - Ingezonden foto
 

 Op woensdag 15 mei 2024 organiseert de gemeente Gooik een onvergetelijke Buitenspeeldag voor alle kinderen in de buurt. Het evenement vindt plaats op de site Koornmolen (Processiestraat 15, Gooik) van 13u tot 16u. Dit jaarlijkse evenement moedigt kinderen aan om naar buiten te gaan, te spelen en plezier te maken in de frisse lucht. Wij kregen hier zopas en telefoontje van de bevoegde schepen Christa Dermez met de mededeling dat de Buitenspeeldag zeker doorgaat. 

 
Er is die dag heel wat te beleven. De kinderen zullen zich volledig kunnen uitleven op 10 diverse springkastelen waarvan er eentje is die 66 meter lang is. Daarnaast kunnen ze ook meedoen aan de workshops mountainbiken, twirling/majoretten en atletiek. Daarvoor moet er ter plaatse ingeschreven worden aan de ingang. Ook de Fietsbieb en de jeugdbewegingen zijn aanwezig tijdens deze plezierige namiddag. Mijn grote dank aan alle jeugdbewegingen die meewerken. Zonder hun hulp is dit niet mogelijk. Ze hebben een hart voor kinderen en zetten zich telkens opnieuw in om hen een geweldige tijd te bezorgen. Wij hebben opd e buienrader gekeken en het gaat in de namiddag niet meer regen, en daarbij een natte broek hoort soms ook eens bij het buitenspelen “, grapt schepen van Jeugd Christa Dermez.
 
Verkeerssituatie
 
Kom bij voorkeur met de fiets of te voet. Er is een fietsenstalling voorzien
Parkeren kan aan KV Kester-Gooik of op parking 1 van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen. Deelnemen aan de Buitenspeeldag is gratis.
De kinderen moeten wel steeds onder begeleiding zijn van een volwassene en aanmelden aan de ingang is verplicht.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief