Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen in Gooik is klaar voor de zomer

C21

Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen in Gooik is klaar voor de zomer

Sportzomer_koornmolen
Ingezonden foto
 
Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen zal deze zomer bruisen van de (sport)activiteiten. De gemeente en verschillende verenigingen organiseren de komende maanden heel wat activiteiten op en rond het sportcentrum. Iedereen is ook steeds welkom voor een verfrissend drankje of zomers hapje in cafetaria Koornmolen.
 
Samuel Billens, schepen van Sport, hoopt op een sportieve zomer: “Sport zal er deze zomer zeker zijn met o.a. het EK Voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France.  Maar ook in Gooik kunnen mensen genieten van verschillende sporten en sportactiviteiten. Als lokaal bestuur vinden we het belangrijk om, tijdens de kalmere zomerperiode, de concessionaris van de cafetaria te ondersteunen.
 
Anderzijds is het ook het doel om sporten mogelijk te maken bij verschillende doelgroepen. Want nu het strand er ligt, kan er volop gevolleybald worden, petanque gespeeld worden. Ook de Kubbers die zich inschreven voor de Gooikse Kubb-cup kunnen hier oefenen of wedstrijden spelen. Verder zal er ook een beachvolleybaltornooi georganiseerd worden door Govok. Even verderop kunnen lopers, buiten de verhuurde uren, gratis gebruik maken van de atletiekpiste. Er is dus geen abonnement meer nodig.De piste kreeg onlangs ook een dieptereiniging, zodat er in ideale omstandigheden getraind kan worden. Het wordt ook een gezonde zomer, want er komt ook een rookvrije zone aan het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen. Zo geven we het goede voorbeeld aan de jeugd. Wie toch wil roken, kan dit in de toekomst doen aan de rookzone aan de straatzijde. We zijn dus helemaal klaar voor lokale, sportieve topprestaties!”
 
Wat staat er al op de agenda?
 
 Beachpetanque tornooi - 7 juli - guido.schoe51@gmail.com
Beachtennis – 13 juli – sport@gooik.be
Beachbadminton tornooi - 4 juli - sport@gooik.be
Beachvolleybal tornooi - 25 augustus - Volleybalclub Govok
 
 
Meer info: www.gooik.be/sport
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jul 2024
Marc Colpaert | 30 jun 2024

archief