GOOIK - Volleybalseizoen opnieuw van start

C21

GOOIK - Volleybalseizoen opnieuw van start

Editiepajot_gooik_govok_nieuw_09
De volleybalploeg GOVOK - Foto Kos
 

Sinds begin augustus is de volleybalactiviteit op en rond de Koornmolen in Gooik hernomen. Een nieuw volleybalseizoen voor de deur, waarin zowel de beide seniorploegen als alle jeugdploegen van Govok Gooik streven naar een bevestiging van de steengoeie resultaten van vorige seizoenen. Het fanionteam van Govok Cammaert Gooik mistte op een haar na de promotie naar de 1e nationale reeks van het vrouwenvolleybal en wil dit jaar terug mee strijden aan de top van hun reeks.

Oefenwedstrijden zijn steeds een goeie barometer om het conditiepeil te meten. De meiden van coach Hans Vanhaecke begonnen op 15/8 in de gooikse sporttempel Koornmolen met een oefentornooi tegen 1e div Wetteren en 1e nationaler Blaasveld. De week nadien, op zaterdag 22/08, trokken ze naar 1e nationaler Schepdaal voor een oefenmatch en voorbije zaterdag 29/08 mocht Govok Cammaert Gooik aantreden in het toptornooi te Booischot met rasechte toppers als Hasselt ( eredivisie), Oudegem ( ex-eredivisie en nu 1e nationale), Landgraaf ( Nederland) en Blaasveld ( 1e nat met promotie-ambities).   En dat ze op goeie weg zijn , hebben de dames van Govok’s eerste ploeg duidelijk laten zien : een gesmaakte overwinning tegen Schepdaal op 22/8 met kurkdroge 0-5 cijfers en afgelopen weekend de kroon op het werk met winst tegen de nieuwe eredivisieclub Hasselt met 2-1. Oudegem en Blaasveld moesten afgelopen weekend heel diep gaan om de gooikse machine tot staan te brengen.
De tweede seniorploeg van Govok Cammaert Gooik speelde zondag een oefentornooi in eigen sporthal. Ook zij konden reeksgenoten Schelle en Machelen achter zich houden. Knap werk !
Verslagen van deze tornooien kunnen teruggevonden worden op de website www.govok.be  .
Het nieuwe seizoen start binnen twee weken voor de Gooikse jeugd : zij spelen op zondagnamiddag 13/09 te Gooik voor de Vlaamse Jeugdbeker. De week nadien, op zaterdag 19/09 begint zowel de Gooikse jeugd als de Gooikse seniorploegen aan hun competitie. Alle Gooikse ploegen starten met een thuiswedstrijd, zodat je de hele Govok-familie op zaterdag 19/9 aan het werk kan zien.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2009
Marc Colpaert
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022

archief